Manaomia se fesoasoani?

Su'esu'ega o pisinisi vaega ta'avale a Saina

O vaega ta'avale e masani ona fa'asino i vaega uma ma vaega se'i vagana le fa'avaa o le ta'avale.Faatasi ai ma i latou, o vaega e faasino i se vaega e tasi e le mafai ona vaeluaina.O se vaega o se tuufaatasiga o vaega e faʻatino ai se gaioiga (poʻo se galuega).Faatasi ai ma le atinaʻeina faifaipea o le tamaoaiga o Saina ma le faasolosolo malie o le faʻaleleia o le taumafa a tagata nofomau, o loʻo faʻateleina le manaʻoga mo vaega taʻavale mo taavale fou.

I le taimi lava e tasi, faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻaleleia o le umiaina o taavale i Saina, o le manaʻoga mo vaega faʻapitoa i le pito i tua e pei o le tausiga o taʻavale ma le faʻaleleia o taavale o loʻo faasolosolo malie ona faʻalauteleina, ma o manaʻoga mo vaega faʻapitoa o loʻo faʻatupulaia ma maualuga.Ua ausia e le pisinisi o vaega ta'avale a Saina i tausaga talu ai nei.

1. Fa'amatalaga Alamanuia: Fa'asalalau lautele ma oloa eseese.
O vaega ta'avale e masani ona fa'asino i vaega uma ma vaega se'i vagana le fa'avaa o le ta'avale.Faatasi ai ma i latou, o vaega e faasino i se vaega e tasi e le mafai ona vaeluaina.O se iunite o se tuufaatasiga o vaega e faʻatinoina se gaioiga poʻo se galuega.O se vaega e mafai ona avea ma se vaega se tasi poʻo se tuufaatasiga o vaega.I lenei tuufaatasiga, o le tasi vaega o le mea autu, lea e faia ai le gaioiga fuafuaina (poʻo le galuega), ae o isi vaega e naʻo le faʻatinoina o galuega fesoasoani o le tuʻufaʻatasia, faʻamau, taʻitaʻia, ma isi.

O se taavale e masani ona aofia ai vaega autu e fa: afi, taʻavale, tino ma mea eletise.O le mea lea, o ituaiga uma o oloa vaevaega o vaega taʻavale e maua mai i nei vaega autu e fa.E tusa ai ma le natura o vaega ma vaega, e mafai ona vaevaeina i latou i le afi afi, faʻaogaina o le eletise, faʻasalalauga faʻapipiʻi, faiga faʻamalolo, faiga faʻapipiʻi, eletise eletise ma isi (sapalai lautele, uta meafaigaluega, ma isi).

2. Panorama o filifili alamanuia.
O pisinisi i luga ma lalo o le gaosiga o vaega ta'avale e masani lava ona faasino ia latou sapalai ma manaoga pisinisi.O le pito i luga ole vaega ole gaosiga o mea tau taavale e aofia ai maketi o loʻo tuʻuina atu mea mataʻutia, e aofia ai le uʻamea ma le uʻamea, uʻamea e le faʻaogaina, mea eletise, palasitika, paʻu, laupapa, tioata, keramika, paʻu, ma isi.

Faatasi ai ma i latou, o le tele o manaʻoga mo mea mataʻutia o le uʻamea ma le sila, metala e le o le ferrous, mea eletise, palasitika, paʻu, tioata.O le pito i lalo e aofia ai le gaosiga o taavale, faleoloa 4S taʻavale, fale faʻaleleia taʻavale, mea e gaosi ai taʻavale ma mea faʻapitoa ma fale faʻaleleia taavale, ma isi.

Ole a'afiaga ole pito i luga ole alamanuia vaega ta'avale e tele lava ile tau.O le suiga o tau o mea mataʻutia (e aofia ai le sila, alumini, palasitika, paʻu, ma isi) e fesoʻotaʻi saʻo i le tau o le gaosiga o mea tau taʻavale.Ole a'afiaga ole pito i lalo ile vaega ole ta'avale e tele lava ile manaoga ole maketi ma le tauvaga maketi.

3. Fa'alauiloa faiga fa'avae: Fa'atino faiga fa'avae e masani ona fa'atinoina ina ia fa'atuputeleina ai le soifua manuia o le alamanuia.
E pei ona manaʻomia e taʻavale taʻitasi pe tusa ma le 10,000 vaega taʻavale, ma o nei vaega o loʻo aʻafia i pisinisi eseese ma fanua, o loʻo i ai se va tele i tulaga faʻapitoa, auala gaosiga ma isi vaega.I le taimi nei, o faiga faʻavae a le atunuʻu e fesoʻotaʻi ma le gaosiga o vaega taʻavale e masani lava ona tufatufaina atu i faiga faʻavae a le atunuʻu e fesoʻotaʻi ma pisinisi taʻavale.

I le aotelega, o loʻo faʻalauiloaina e le atunuʻu le fetuunaiga ma le faʻaleleia o pisinisi a Saina, faʻamalosia suʻesuʻega ma atinaʻe ma le gaosiga o taʻavale tutoʻatasi tulaga maualuga, maualuga-tech, ma faʻatumauina le lagolago sili atu mo taavale malosi fou.O le tuʻuina atu o se faʻasologa o faiga faʻavae pisinisi tau taʻavale e mautinoa lava na tuʻuina atu ai manaʻoga maualuga atu mo pisinisi vaega.I le taimi lava e tasi, ina ia faʻalauteleina le lelei ma le soifua maloloina o le atinaʻeina o vaega taʻavale a Saina, o matagaluega talafeagai a Saina na tuʻuina atu fuafuaga faʻavae faʻavae faʻavae i tausaga talu ai nei.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, o le faʻaleleia o oloa tau taavale o loʻo faʻavavevaveina i lea aso ma lea aso, lea e manaʻomia ai le pisinisi o vaega taʻavale e faʻavavevave le faʻafouina o tekonolosi, e tuʻuina atu oloa e manaʻomia e le maketi;A leai, o le a feagai ma le faʻalavelave faʻalavelave o le sapalai ma le manaʻoga, e mafua ai le le paleni o le faʻatulagaina ma le faʻaogaina o oloa.

4. Tulaga i le taimi nei o le tele o maketi: O loʻo faʻaauau pea le faʻalauteleina o tupe maua mai pisinisi autu.
O le gaosiga o taavale fou a Saina e maua ai avanoa mo le atinaʻeina o vaega fou o taavale a Saina e lagolagoina le maketi, ae o le faʻateleina o le numera o taavale, tausiga o taavale ma vaega toe faʻaleleia o loʻo faʻatupulaia foi, faʻalauteleina le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o pisinisi a Saina.I le 2019, i lalo o le aʻafiaga o mea taua e pei o le faʻaititia atoa o le maketi o taavale, le paʻu o fesoasoani mo taavale fou malosi, ma le faasolosolo malie o tulaga faʻafefe, o kamupani vaega o loʻo feagai ma le mamafa e leʻi tupu muamua.Ae ui i lea, o loʻo faʻaalia pea le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o pisinisi a Saina.E tusa ai ma faʻamaumauga a le China Association of Automobile Manufacturers i luga o le 13,750 pisinisi vaega taʻavale i luga aʻe o le lapopoa, o le aofaʻi o tupe maua a latou pisinisi autu na oʻo atu i le 3.6 miliona yuan, i luga ole 0.35% i lea tausaga ma lea tausaga.E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga muamua, o le tupe maua autu a pisinisi a Saina i le 2020 e tusa ma le 3.74 miliona yuan.

Manatua
1. O fa'amaumauga o le fa'atupulaia o tausaga ta'itasi e fesuisuia'i mai lea tausaga i lea tausaga ona o suiga i le aofa'i o atina'e i luga atu o le lapopo'a.O fa'amaumauga fa'aletausaga o fa'amaumauga uma o gaosiga o atina'e i luga a'e o le lapopo'a i le tausaga lava e tasi.
2. 2020 fa'amaumauga o fa'amatalaga fa'atatau muamua ma e mo na'o fa'amatalaga.

Tulaga o Atina'e: O le fa'atauta'iga ta'avale ua avea ma fa'aolaola tele.
A'afiaga i faiga fa'avae o le "fa'afouina o ta'avale ma vaega mama", ua leva ona feagai pisinisi o vaega ta'avale a Saina ma fa'alavelave fa'aletonu o tekonolosi.O se numera tele o tama'i ma feololo e fa'atau atu vaega ta'avale e tasi le laina oloa, maualalo fa'atekonolosi anotusi ma vaivai le gafatia e tete'e atu i fa'alavelave i fafo.I tausaga talu ai nei, o le siʻitia o tau o mea mataʻutia ma tagata faigaluega e mafua ai ona fesuisuiaʻi ma faʻafefe le tupe mama o pisinisi vaega taʻavale.

"Fuafuaga o le Atinaʻeina Medium ma le umi o le Alamanuia Taʻavale" o loʻo faʻaalia ai o le faʻaleleia o le aufaipisinisi faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa faʻavaomalo, fausia ai se faiga faʻapisinisi atoatoa mai vaega i taʻavale.E oʻo atu i le 2020, o le a faʻatūina se numera o vaega o atinaʻe vaega taʻavale ma se fua e sili atu i le 100 piliona yuan;E oʻo atu i le 2025, o le a faʻatūina le tele o vaega o pisinisi i totonu o le sefulu pito i luga o le lalolagi.

I le lumanaʻi, i lalo o le lagolago faʻavae, o le a faʻasolosolo malie le faʻaleleia o le tulaga faʻainisinia ma le faʻafouina o mea fou, faʻatautaia le tekonolosi autu o vaega autu;Fa'aosoina e le atina'eina o pisinisi ta'avale ta'avale tuto'atasi, o le a fa'atuputeleina le fa'alauteleina e pisinisi vaega i totonu o le atunu'u a latou sea maketi, ma o le a fa'aitiitia le aofa'i o pisinisi mai fafo po'o pisinisi fa'atasi.

I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻamoemoe Saina e fausia se numera o vaega pito i luga o le 10 vaega taʻavale i le lalolagi i le 2025. O le a faʻateleina le tuʻufaʻatasia o pisinisi, ma o le a faʻatumauina punaoa i pisinisi ulu.Aʻo oʻo atu le gaosiga o taavale ma faʻatauga i luga o le taualuga, o le atinaʻeina o vaega taʻavale i le fanua o mea fou taʻavale e faʻatapulaʻaina, ma o le tele o maketi faʻatau atu o le a avea ma se tasi o tulaga tuputupu aʻe o pisinisi vaega taʻavale.


Taimi meli: Me-23-2022
whatsapp