Manaomia se fesoasoani?

Maketi Fa'apalapala Fa'atauga Ta'avale Ta'avale - Tele Alamanuia i le Lalolagi, Fa'asoa, Fa'asologa, Avanoa, ma Va'aiga, 2018-2028

O loʻo faʻamoemoeina le maketi o mea tau taavale afi a le lalolagi e molimauina le tuputupu aʻe o le CAGR tumau i le vaitau o faʻataʻitaʻiga, 2024-2028.O le faʻatupulaia o pisinisi taʻavale, maualuga le manaʻomia mo taʻavale faʻapipiʻi otometi, ma faʻaauau pea le alualu i luma i tekonolosi faʻapipiʻi o mea taua ia e faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o le maketi o mea taʻavale a le lalolagi.
O le pipii ta'avale o se ituaiga masini masini e fa'aaogaina e fa'aliliu ai le malosi mai le afi ma faia se sao taua i le fesiita'iga o mea ta'avale i totonu o se ta'avale. E fa'aaogaina e puipuia ai le fa'atupuina o fete'ena'iga i le va o mea e fa'asolo ai le ta'avale mo le aveta'avale.
O le pipi'i ta'avale e fa'aogaina ma fa'ate'a ese le afi i saosaoa 'ese'ese e fa'aaoga ai le atigipusa. O vaega o lo'o fa'aogaina i totonu o le ta'avale ta'avale o le uili lele, pipi'i pu'upu'u, fa'alava pailate, fa'ato'aga, fa'amomoli i fafo, ma le ipu mamafa.

 ”"


Taimi meli: Ian-17-2023
whatsapp